Reklama:

opryszczka (5)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-01-2007, 15:24:00

mam ciagly problem z opryszczka, wylazi mi ona na ustach nosie brodzie policzkach:(( a leczenie jest dosc dlugie. wystarczy tylko ze za bardzo sie denerwuje, nei przespie nocy a na bank na 2 dzien bedze miala to paskudstwo, czy mozna to jakos leczyc tak zeby zapobiegac opryszczce, przed tym jak wyjdzie?
Początkująca
24-01-2007, 00:41:00

Wiem ,ze moja corka radzi sobie z opryszczka chyba Zowirax.Pomaga jej i stosuje zawsze kiedy tylko wyczuwa sie zblizanie tego swinstwa.Herpes simplex to sprawa virusowa i nie mozna sie tego pozbyc z organizmu ,ma sie we krwi i przy sprzyjajacych warunkach wyskakuje na wierzch.Zycze zdrowia.
gość
24-01-2007, 19:55:00

Ja miałam podobny problem od października do kwietnia oraz w czasie zmęczenia, po porodzie byłam zsypana oprychą. Mam to za sobą . Przeszłam kurację Heviranem 800 mg przez 10 dni. Już w tą zimę mam spokój. Spróbuj Heviran. Powodzenia.
Wtajemniczona
24-01-2007, 20:27:00

Vratizolin jest tańszy od Zoviaraxu,a bardzo skuteczny.
Ważne żeby zacząc smarować od razu jak się wyczuje że coś zaczyna swędzieć. Potem kilkakrotnie w ciągu dnia.
Dzięki temu unikniesz bólu, ciągniecia i nawet nic nie będzie widać.
gość
25-01-2007, 07:57:00

Polecam do codziennego uzytku Mydełko Naturalne z Nanosrebrem www.mydelkonaturalne.com.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: