Reklama:

Odexim - środek na nużycę (4)

Forum: Pielęgnacja i uroda

Początkująca
12-01-2021, 07:49:29

Witam, chciałam zapytać o skuteczność różnego typu preparatów na nużycę. Bardzo doskwiera mi ten problem i chciałabym coś z tym zrobić, ale w gruncie rzeczy nie wiem od czego zacząć. Trochę jednak poczytałam i w wielu miejscach jako kluczowe stawia się kompleksową higienę i pielęgnację. Tak trafiłam na taki zestaw kosmetyków odexim i na pierwszy rzut oka wydaje się to dobre, ale przed zakupem chciałam się was jeszcze poradzić
Początkująca
15-01-2021, 11:12:51

Z tego co się orientuję to jedyny sposób. Co do zestawu to prezentuje się naprawdę dobrze, bo masz tam wszystko czego w gruncie rzeczy potrzeba i nie trzeba się męczyć z kompletowaniem odpowiednich kosmetyków
18-01-2021, 14:52:07

W necie ma to bardzo dobre opinie, więc chyba byłoby git
Początkująca
22-01-2021, 12:39:18

Ja tego używam od jakiegoś czasu i moja sytuacja wygląda teraz znacznie lepiej. Jak się wczytasz dokładnie czym jest nużyca to sama stwierdzisz, że to musi działać. Nużeniec atakuje tyle wtedy skórę twarzy, gdy się go odpowiednio dużo namnoży, a takie specjalistyczne dermokosmetyki sprawiają, że on ma utrudnione rozmnażanie się

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Co to może być
Wyskoczyło mi coś takiego co to może być
gość
Białe swędzące krostki na ciele w okresie marzec-sierpień
Dzień dobry, W tym roku jak i w zeszłym dostałam pod koniec marca wysypkę która swędzi, jest BIAŁA. Białe kropki .. jak kaszka, robi się czerwona pod wpływem gorąca i nasila w różnych porach dnia. ( nie jest to uczulenie podobnie - zwrotna informacja od 3 dermatologów) Ręce mi opadają… nikt nie wie co to jest… nikt nie widzi problemu. A problem pojawił sie rok temu o tej samej porze. Czy macie coś podobnego? Czy ktoś z lekarz spotkał się z takim czymś?
gość
Ślad po zamykaniu naczynek
Dzień dobry. 6 tygodni temu miałam zamykane naczynka nogach. W jednym miejscu zrobila się taka zmiana, czy to normalne, czy jest szansa że zejdzie ? Czy mogłabym to czymś smarować?
gość
Oderwany paznokiec
Ostatnio lekko walnęłam paznokciem (przedłużenie) i w połowie się złamał ale nie chciałam mieć już żelu na paznokciach więc zaczęłam obgryzać i w trakcie już na końcówce tego żelu poczułam ból przy odrywaniu zobaczyłam i okazało się że jakaś grubsza warstwę paznokcia mi oderwała się, jest to tylko w środku i tego oderwanego kawałku nadal mam trochę przyczepione bo mega mnie boli. Nie mam dziury w paznokciu tylo nadal jest taka cieniuśko warstwa co mam zrobić?
Reklama:
Reklama:
Reklama: