Reklama:

nalot pod żołędziem, proszę o pomoc (3)

Forum: Choroby weneryczne

gość
06-10-2019, 22:10:11

Witam, od kilku dni zauważyłem dziwny nalot pod zoledziem, nie zmienia kształtu ani nie jest wypukły... czy to może być hpv czy coś w rodzaju pryszcza albo afty?
Proszę uprzejmie o pomoc..

gość
12-10-2019, 19:51:51

Treść zablokowana przez moderatora

gość
26-05-2022, 16:04:27

udało się coś ustalić? Mam podobnie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Czerwone krosty na żołędziu
Od dwóch tyg pojawiło się takie coś Nie swędzi Nie piecze Travocort nie pomaga Dwa lata temu było to samo Lekarz przepisał travocort i pomogło Teraz nic
ZMIANY SKORNE NA PENISIE
Witam mial ktos kiedys tak coraz wiecej mam tego a wizyta u lekarza w dalekim terminie
gość
Diagnostyka
Witam jak można zdiagnozować rzeżączkę miałem zrobiony wymaz z cewki metodą PCR nie wykryto z gardła posiew na rzeżączkę również nie wykryto obawiam się że zostałem zarażony i występowała u mnie skąpo objawowa teraz mam ból stawów zaczerwieniona cewka w środku oraz czasem delikatny przezroczysty śluz przy wypróżnianiu lub rano po oddaniu moczu podczas pobierania wymazu przez lekarza nie było u mnie żadnej wydzieliny jak można jeszcze przebadać się aby to wykluczyć z moczu badanie pcr??ktoś może diagnozował i może coś podpowiedzieć ???
gość
Czerwone kropki!!! Czy to alergia
Z dnia na dzień pojawiły się takie kropki. Sex tylko w prezerwatywie! Nie boli nie piecze . Żadnych wycieków
Reklama: