Reklama:

nadpotliwosc na plecach pod pachami nawet nad ustami!:( (4)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
27-04-2007, 21:46:00

pomocie mi! poce sie wszedzie...jest to przykre...slyszalam o antidralu..ale to tylko pod pachami mi pomoze...poradzcie mi co mam zrobic z plecami brzuchem i przede wszystkich pod nosem....pot pojawia sie tam nawet jak zrobie pare krokow i nie musi byc wcale upalnie....albo gdy np.wsiade do autobusu wtedy zalewa mnei pot....i pod noskiem mam cala kaluze az kapie...:(:(:(:(prosze o pomoc bo naprawde ciezko jest tak zyc:(:(:(
gość
28-04-2007, 05:26:00

ja mam taki sam problem....moze sa jakies lekarstwa na to??jak kiedys poszlam do dermatologa.....to mi powiedziala ze pocenie sie jest normalne.....tak,ciekawe tylko dlaczego ja nie moge chodzic w normalnych bluzkach bo zaraz jak tylko zaloze jakas to mam plamy pod pachami od potu.......ciekawe czy to takie normalne.....??przeciez w3szyscy sie tak nie poca........drodzy lekarze prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie che juz tak zyc!!!!to jest uciazliwe.......musi byc na to jakas rada.......sa jakies antybiotyki na to??
gość
13-05-2007, 19:29:00

Witajcie, mam ten sam problem od wielu lat i stosowalam juz chyba wszystkie mozliwe specyfiki i bylam u wielu lekarzy ale nic to nie dalo, no moze pomogl etiaxil ale tylko na pachy, dlonie i stopy wciaz byly mokre i nic nie moglo tego zmienic. Mam jednak dobra nowine, bylam w USA u dermatologa i dal mi tabletki GLYCOPYRROLATE, sa to tabletki teoretycznie na wrzody zoladka ale dzialanie ich polega na zahamowaniu wydzielin organizmy (m.in kwasu zoladkowego) czyli potu takze. Lek jest w 3 roznych dawkach , narazie dostalam najslabsza i juz jest nieco lepiej, ale za ok 2 tyg ide na kontrol i zobaczymy. Moze w Polsce lek ten jest pod ta sama nazwa, warto sie dowiedziec, bo te herbatki, plyny i pudry nie dzialaja a na operacje nie kazdy chce sie lub moze decydowac, a botoks jest drogi i nie zawsze skuteczny i trzeba go powtarzac co 6 mcy. Sprobowac warto!!!!! Powodzenia aga
gość
27-08-2009, 10:41:00

http://change.menelgame.pl/change_please/9676600/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: