Reklama:

Mikrodermabrazja diamentowa (4)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkująca
15-07-2008, 08:33:00

Witam!
Właśnie dzisiaj zaczęłam brać *** 20 mg dziennie. Boję się czy to nie jest zbyt silny lek, ponieważ ja właściwie nie mam trądziku, może jakieś dwie krostki na brodzie czy na policzku, które znikają, a później wychodzą w innym miejscu. A tu na forum czytam, że macie poważne trądziki. Lekarka przepisała mi ***, bo uważa , że to jedyny lek udowodniony naukowo, który może pomóc. Po drugie zapisała mnie już za 1,5 miesiąca na mikrodermabrazje diamentową , czy można w trakcie kuracji coś takiego robić? Jeżeli ktoś miał podobny przypadek jak ja prosze niecj mi odpisze.
Bardzo dziękuje!
gość
15-07-2008, 14:07:00

moj chlopak bierze tylko 5mg co prawda *** ale to w sumie to samo a ma tradzik wg mnie sredni - ale to zalezy jaki masz typ skory
zacznij brac i zobacz co sie bedzie dzialo, a jak sie bardzo niepokoisz, zawsze mozesz brac ta dawke co drugi dzien
zreszta jak cos bedzie nie tak to warto skonsultowac sie z lekarzem
gość
21-07-2008, 12:53:00

Jeżeli sie boisz i trądzik nie jest taki mocny, to może warto zmienic *** na inny lek. wszędzie tego *** pełno, a przecież to nie jest jedyny środek na trądzik. Ja na przykład używam Skinoren i też radzę sobie z trądzikiem bez problemu. Jak widzisz *** to nie reguła .
Początkująca
13-04-2015, 21:12:38

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: