Reklama:

Krosty na nogach i udach. (6)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

Początkujący
04-06-2010, 17:39:09

Witam serdecznie. Mam nadzieję że mi jakoś pomożecie. Otóż mam problem z krostami ropnym na pośladkach i udach, czasami pojawiają się na plecach i brzuchu. Krosty pojawiły się już od około 3 lata temu, próbowałem się ich pozbyć już wieloma lekami, stosowałem antybiotyki; tabletki, maści robione/ zwykłe, kremy oraz płyny. Oczywiście wszystko zalecane przez lekarza. Dowiedziałem się że są to potówki. Ale gdy tylko przychodzi lato, robi się ładna pogoda to od razu się pojawiają :( Chciał bym się jakoś ich bardzo pozbyć bo trochę jest to wstydliwa sprawa, ani pójść na basen ani nic. Bardzo proszę o jaką radę bo ja już nie mogę z nimi wytrzymać.
gość
11-06-2010, 20:21:09

MAm ten sam problem i nie wiem co na to jest dobre, kąpiel biore czasami nawet kilka razy na dzien, stosuje dobre żele pod prysznic i czasami troche przygasają ale jak się zrobi troche cieplej a ty jestes w dzinsach to masz pozniej je od nowa Myślę że trzeba to opalac troche ale nie zawsze jest na to czas a jak jest upal to na plaże troche krępujące z tym wyjść... nie wiem moze dalej ktoś poradzi cos sensownego
gość
01-07-2010, 13:47:35

Do cholery ;/ jest tu ktoś kto nam pomorze??!! Niby forum dermatologiczne a nie widzę tu z niczyjej strony zaangażowania w zwykłą pomoc. Mam nadzieję że jakoś pomożecie :(
gość
03-08-2012, 14:16:46

witam ja też mam krosty na nogach leczyłem się na mieszki ale nie pomogło proszę o radę
gość
03-08-2012, 15:34:29

Najlepsze w takich razach są kąpiele torebka zwykłej soli i 3 łyżki oleju na wannę kąpiel 20 min do smarowania raczej lekki żel z żywokostu który nie zapycha na nawilża skórę
gość
29-07-2017, 22:35:13

Też mam ten problem 4 lata

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: