Reklama:

Krostki na żołedziu i zaczerwieniony penis (6)

Forum: Choroby weneryczne

gość
09-05-2023, 18:00:23

Witam.Kilka tyg temu zauważyłem na penisie zaczerwienienie po jednej stronie po otarciu po stosunku .Wyglądała to tak jakby skóra zeszła i nowa była już cieńsza i rozwa , raz to było widoczne bardziej raz mniej.Ostnio używałem maści klotrimazolum oraz trybiotyku ale zmian nie było od czasu do czasu na żołedziu malutkie czerwone kropki się pojawiały.Teraz od tygodnia zaczerwienień jest wiecej , krostek tez czy to jakaś infekcja wirusowa?? Opryszczka?Dodam także ze czuje dyskomfort, czasami pieczenie , przebywam za granica i mam utrudnimy dostęp do dermatologa.
gość
10-05-2023, 09:05:14

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-05-2023, 17:09:09

Gość 2023-05-09 20:00:23
Witam.Kilka tyg temu zauważyłem na penisie zaczerwienienie po jednej stronie po otarciu po stosunku .Wyglądała to tak jakby skóra zeszła i nowa była już cieńsza i rozwa , raz to było widoczne bardziej raz mniej.Ostnio używałem maści klotrimazolum oraz trybiotyku ale zmian nie było od czasu do czasu na żołedziu malutkie czerwone kropki się pojawiały.Teraz od tygodnia zaczerwienień jest wiecej , krostek tez czy to jakaś infekcja wirusowa?? Opryszczka?Dodam także ze czuje dyskomfort, czasami pieczenie , przebywam za granica i mam utrudnimy dostęp do dermatologa.
gość
10-05-2023, 17:13:03

Nie, stała partnerka ale czy ona nie miała przygody tego nie wiem.Mam borelioze bez jakiejś tragedii zaleczona, testy rok temu robione raz na jakiś czas potwierdziły wirusa opryszczki ale wtedy nic kompletnie się nie działo.
gość
10-05-2023, 17:34:24

Gość 2023-05-10 19:09:09
Gość 2023-05-09 20:00:23
gość
22-12-2024, 23:42:08

Hej udało się zdjagnozowac przyczynę?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: