Reklama:

Grzybica penisa (2)

Forum: Infekcje grzybicze

gość
02-06-2017, 06:21:57

Po pierwsze żeby wyleczyć grzybicę musi być dieta ,jest to bardzo ważne , bez diety żadne leki ani maści nie pomogą.Dieta ,to znaczy odkładamy wszystko co ma cukier ,cukier jest najlepszym przyjacielem grzybicy ,na pewno alkohol ponieważ są w nim drożdże którym są dobrym pokarmem dla grzybicy no i kawę odkładamy bo lubi zakwasza nasz organizm.Jezeli chodzi o pieczywo to jemy tylko razowy chleb najlepiej ze słonecznikiem na zakwasie ,biały odkładamy na bok.W dietę na pewno wprowadzamy warzywa ,oczywiście mięso możemy jeść żeby organizm miał siłę się bronić przed tą grzybica. Zalecam jeść kapustę kiszoną jest bardzo zdrowa ,sok z kapusty kiszonej na pewno wyeliminuje toksyny z twego organizmu ,picie zielonej cherbaty ,zupy warzywne,picie wody oczywiście minimum 2 litry dziennie ( woda ma w sobie działanie oczyszczające) . A najbardziej polecalbym naturalny sok pestek grejfruta ma działanie też przeciw grzybicze ,ja zakupiłem go w sklepie zielarskim nazywa się CITRO GREP w buteleczce 25 ml spożywa się go najlepiej z wodą 2 razy po 15 max kropli.Pisze o tym bo sam miałem grzybicę penisa i to drugi raz ,pierwszy leczyłem ponad pół roku czasu bo nie wiedział jak leczyć i że musi być dieta nawet lekarze nie potrafili mi pomóc aż wziąłem sprawę we własne ręce i wyleczyłem. A druga grzybicę wyleczyłem w ciągu niecałego miesiąca bo wiedziałem jak ja już leczyć ,tak oczywiście byłem u lekarza z tym dokładnie u urologa przepisał mi maść i tabletki ale pomogły jak zwykle na chwilę więc mówię jeszcze raz dieta to podstawa bez tej diety niema mowy o wyleczeniu.Jezeli ktoś pali papierosy odradzam rzucić od razu bo też nakarmiacie nie tylko raka ale i grzyba, a jeżeli jesteście ciekawi skąd się nabawiłem grzybicy to przez antybiotyk który dostałem jak miałem chora krtań i żebym wiedział wtedy wziol bym jakis probiotyk do tego antybiotyku że by się nie nabawić tego dziadostwa, bym zapomniał polecam też MULTILAC jest to synbiotyk czyli zespół szczepów żywych bakterii który jest bardzo potrzebny no i jogurty naturalne z bakteriami które chronią florę bakteryjną.Pozdrawiam i życzę powodzenia wyzdrowieniu....
gość
04-06-2017, 11:53:32

Penis choroby skórne http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: