Reklama:

Dziwna skórka na powiekach! (2)

Forum: Pielęgnacja i uroda

gość
16-06-2014, 20:21:06

Witam, mam pewny problem, od wczesnia zeszlego roku moje powieki dziwnie wygladaja, otoz pod swiatlo widac jakbym mial opuchniete/białe powieki! Rano codziennie jak sie budze sa opuchniete, po jakis 4h opuchliza lekko sie zmniejsza, czuje w kaciku oka ze cos mnie szczypie leciutko. Stosowalem ziele swietlika w masci, jakis zel pod powieki i rumianek lecz to nic nie dalo Dodam rowniez ze w okol oczu jest jakas wysypka czerwonych krostek prawie nie widocznych! Dalbym wiele zeby ten problem sie skonczyl, dziekuje za podpowiedzi! Zdjecia wrzucilem tutaj http://***/jpn5t2/
gość
16-06-2014, 20:22:46

Gość 2014-06-16 22:21:06
Witam, mam pewny problem, od wczesnia zeszlego roku moje powieki dziwnie wygladaja, otoz pod swiatlo widac jakbym mial opuchniete/białe powieki! Rano codziennie jak sie budze sa opuchniete, po jakis 4h opuchliza lekko sie zmniejsza, czuje w kaciku oka ze cos mnie szczypie leciutko. Stosowalem ziele swietlika w masci, jakis zel pod powieki i rumianek lecz to nic nie dalo Dodam rowniez ze w okol oczu jest jakas wysypka czerwonych krostek prawie nie widocznych! Dalbym wiele zeby ten problem sie skonczyl, dziekuje za podpowiedzi! Zdjecia dodam z czasem, pisze ze zly rozmiar :(

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: