Reklama:

Dermokosmetyki dr. Michaels (3)

Forum: Skóra

gość
05-06-2017, 13:56:29

Może mi ktoś podpowiedzieć czy dermokosmetyki dr. Michaels są skuteczne na łuszczycę? Są drogie, ale wydaje mi się, że skład jest całkiem obiecujący. Same naturalne składniki. Mieliście do czynienia z tymi produktami?
gość
03-08-2017, 11:54:08

Witam, cena odstrasza ale wartonie, naprawde warto. 12 lat mecze sie z łuszczyca ale w zeszlym roku mnie totalnie wysypalo i, wtedy trafilam nana stronke dr. Michaels, pokazalam mezowi a on ze mam zamowic, dla mnie bylo mi szkoda pieniedzy bo to duze pieniadze. Trzeba smarowac dwa razy dziennie okolo 1 godz dziennie trzeba na to poswiecic. Na poczatku bardzo mnie szczypalo juz nawet chcialam zrezygnowac, ale maz mowil zeby siesie przemeczyc moze bedzie lepiej. Na poczatku zniknely luski i byly brunatne plamy, pozniej plamy robily sie jasniejsze. Po ok pol roku smarowania ubieram spodenki!!! Cjhociaz na poczatku trudno bylo mi je zalozyc bo jednak przez 12lat tio ukrywalam.Moje pierwsze prawdziwe lato, teraz smaruje raz w tygodniu dla nawilzenia skory. Naprawde polecam od razu wiekszy zestaw wziasc.
gość
07-07-2018, 13:53:50

Uważaj bo to naciaganie to dermokosmetyki takie jak w aptekach tyle ze z kilkutysieczna marza producenta stad ta cena. Dla mnie to naciaganie, mozna kupic natluszczajace dermokosmetyki za kilkadziesiat zlotych anie kilkaset

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Wysypka na ciele
Proszę o pomoc w diagnozie tego. Moja tata od około półtorej tygodnia ma powiększająca się bardzo swędzącą wysypkę. Był u lekarza na badaniach nie wiedzą co to dokładnie dostał leki na sterydach. Dołączam zdjęcia
gość
Zmiany skórne na szyi - uczulenie?
Witam, W ostatni weekend zaczela mnie swędzieć skóra na szyi, zauważyłem zaczerwienienie i powiązałem to z "uczuleniem na naszyjnik" który nosze. Problem w tym, że ten naszyjnik noszę od około 10 lat, regularnie go czyszczę, a problem wystąpił dopiero teraz. Naszyjnik odrazu ściągnąłem, smaruje szyję 3-4 razy dziennie kremem Alantan Sensitive, jednak mam wrażenie, że nie za wiele to pomqaga. Zmiany skórne strasznie swędzą, skóra się łuszczy. Prośba o pomoc, może wiecie z czym to może być związane. Pozdrawiam, Bartek.
gość
Broda
Witam, co to może być? I jak się tego pozbyć
gość
Kurzajka
Od kilku tygodni na plecach mam taką krostkę. Czy może to być kurzajka? Nie boli i nie swędzi
Reklama: