Reklama:

Czerwony penis (5)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
21-03-2009, 23:17:00

Chcialem opisac swoj problem poniewaz mecze sie z nim juz 3ci miesiac. Zaznaczam, ze bylem juz u 3 dermatologow i jak dotad kazdy lekcewazyl moj problem. Moze zaczne od tego, ze czerwone plamki pojawily mi sie po stosunku z pewna kobieta. Na poczatku byly to male plamki, ktore po posmarowaniu bedicortem sie zluszczyly i zniknely. Nastepnego dnia sie pojawily w coraz wiekszych rozmiarach. Bylem u 3 lekarzy. Pierwszy przepisal mi lek przeciwalergiczny i borasol do robienia okladow. Oczywiscie nic to nie dalo i przy nastepnej wizycie lekarz ten stwierdzil, ze jest dobrze wszystko, mimo, ze tak nie bylo. Drugi lekarz przepisal mi masc Travacort i lek przeciwgrzybiczny. Nie dobralem tego leku do konca, poeniewaz 2 dni po tej wizycie poszedlem do jednej z najbardziej renomowanych poradni dermatologicznych w stolicy. Podejrzewam, ze lekarz tez troche zlekcewazyl moj problem poniewaz mam robic oklady z soli fizjologicznej i to mam mi pomoc. Daje to efekt ale tylko gdy robie oklady. Zaraz po odstawieniu problem powraca. Moze teraz przedstawie moje obserwacje zaistnialego problemu. Wyglada to na pierwszy rzut oka jak by penis byl caly w czerwonych plamach. Jak sie temu blizej przygladam to jest on az za bardzo ukrwiony. Wyglada to jak siec mini zylek, takich pajaczkow jedna zylka przy drugiej. Nigdy czegos takiego nie mialem. Dodam, ze zauwazylem ten jedna biala zylke ciagnaca sie wzdluz penisa. Wyglada jak by przez nia nie leciala krew. Lekarz tez to zignorowal. Nie wiem co juz mam poczac, za kazdym razem jak przychodze do lekarza to mam te same zalecenia aby robic oklady z soli fizjologicznej. Powoli dostaje z tego powodu depresji. Nie wiem co robic i gdzie sie z tym udac. Dodam, ze mialem robione badania przeciw HIV i kile i wyszly ujemne, ale tylko do tego ograniczylo sie zbadanie dolegliwosci w przypadku poradni w stolicy. Prosze powiedzcie mi gdzie mam sie udac poniewaz juz nie wiem co robic, a stan mojej dolegliwosci nie ulega poprawie. Nie chce przez cale zycie robic okladow by przez chwile moj narzad plciowy wrocil do normalnosci Przepraszam jesli napisalem to dosyc chaotycznie, ale sam czuje sie dosyc rozbity przez to.
gość
25-07-2010, 12:30:22

może to grzybica?
http://www.grzybica.info.pl/grzybica/grzybica-penisa/

poniżej dieta na pozbycie się grzybicy z ciała - grzybica w cieleto grzybica na zewnątrz

http://www.e-grzybica.eu/pokaz/38.html
gość
07-09-2015, 20:30:14

No własnie ten przykład pokazuje jacy debilni są polscy dermatolodzy. Oni wszyscy w tych sprawach są szkodnikami. Wszystkie te nowoczesne maści są szkodliwe i niczego nie leczą. Maści które brałeś zaszkodziły Ci i to one są źródłem problemu. Naczynka o krórych piszesz są po sterydzie Travacort nie zaś po seksie. To ze stosowałeś kródko świadczy tylko o tym jak szybko szkodzi ta maść. No cóz ja niestety równiez dostałem naczynek po masci pimafucort. Mija juz dwa lata i problem jest dalej. Napisz do mnie jak sobie radzisz: dyferent@o2.pl gg 47814982
gość
16-09-2016, 17:17:23

Mam ten sam problem czy udało się wyleczyć? Jeśli tak to jak? Dodam, że mam opuchnięte ujście cewki moczowej po orgaźmie
gość
08-02-2017, 23:21:31

Choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: