Reklama:

Co mam zrobić ! (3)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
12-01-2009, 22:46:00

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie. Problem z trądzikiem mam od dobrych 12 lat... Stosowałam już wszystkie, wszelkie antybiotyki, maści, leki, cudawianki, chyba już wykupiłam całą aptekę i wciąż to dziadostwo. I tak już jest lepiej niż kiedyś, ale tylko na czas stosowania czegoś, już po prostu mam dość. Jestem z Krakowa i dorwałam świetnego dermatologa, który opowiedział mi bardzo dokładnie o ***, ale wystraszyłam się skutkami ubocznymi. Mimo to zrobiłam badania i gość powiedział, że spokojnie mogę go brać, że to byłoby najlepsze rozwiązanie. Ale boję się tych spękanych ust. Również kolejny problem. Noszę soczewki od 5 lat ? Nie mogę żyć bez nich a słyszałam, że podobno oczy bardzo wysychają... O to najbardziej chodzi - o usta i oczy, no, ale...

Proszę napiszcie co o tym sądzicie, którzy jesteście już po kuracjilub w trakcie, bo naprawdę mam już dość tych krost, wyprysków itp, a z drugiej strony boję się o oczy itp, podrażnienia układu nerwowego itp.

Czekam na odpowiedzi!
Pozdrawiam ciepło :***
gość
15-02-2009, 19:45:00

Bardzo chciałbym pomóc, mimo że osobiście nie używałam ***. Używała go moja koleżanka ale zrezygnowała. Jeżeli bardzo boisz się skutków ubocznych to warto się naprawdę solidnie zastanowić. Ja na trądzik używam Skinorenu, bardzo mi pomaga, jeśli jeszcze nie próbowałaś.
Początkująca
01-03-2009, 10:58:00

ludzie ja wiem wszystko brałem ten lek rok ale przed tym dowiedziałem się wszystkiego o składzie pisać na mój numer gg 12710713 [addsig]
ola

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: