hej wszystkim:) jestem nową ***ocholiczką, 12maja zaczęłam połykać *** a biore 30mg waże 56 kg a moja dermatolog zaokrągliła mi moją wage do 60kg.Noi czy to dobrze czy żle bo nie wiem?Czy może mi ktoś polecić dobrą pomadke bo ta gratisowa mi sie kończy no a kupiłam normalną sobie ale nie pomaga.Przeczytałam wszystkie fora odnośnie tego leku ale nie zapisałam nazwy pomadki bo zapomniałam a teraz nie wiem gdzie to jest:(Wypytywałam też różnych lekarzy czy brać bo sie bałam ale oni mi kazali próbować wszystiego bo młoda jestem!WŁAŚNIE MŁODA A BUŻKA OKROPNA !!! A z syfkami walcze od ponad 4 lat i rzadnej poprawy żebym była zadowolona:( A odnośnie AUTOSZCZEPIONEK TERAZ!jest CENTRUM BADAŃ MIKROBIOLOGICZNYCH I AUTOSZCZEPIONEK W KRAKOWIE noi ja tam dzwoniłam miesiąc temu i żeby sie tam leczyc na trąd trzeba mieć skierowanie od lekarza prowadzącego czyli w naszym przypadku od dermatologa.I trzeba mieć nowo powstałe i jakieś ropne krochy żeby mogli wziaść wycinek do laboratorium koszt tego 30 zeta i wtedy wówczas sprawdzą czy to jest bakteria trądziku.To są chyba szczepionki własne jest ich 10 i dosyć drogie też.Mój wujek też lekarzem jest i nie polecał tych autoszczepionek, kazał brać ***. Jestem bardzo ciekawa czy w moim przypadku to pomoże bo zawsze wraca w porze jesienno-zimowej.3majcie sie cieplutko i piszcie dalej co sie u was dzieje z bużkami
[addsig]
anula