Witam. Mam pewnien wstydliwy problem. Za każdym razem gdy kilka dni z rzędu uprawiam seks bez prezerwatywy na żołędziu najpierw pojawiaja się czerwone plamki i wydzielina o nieprzyjemnym zapachu a następnie po kilku dniach skóra napletka staje się sucha i zaczyna pękać. Po kilku dniach wszystko wraca do normy. Myślałem że może to być zakażenie grzybicze i dlatego z poprzednią partnerką leczyliśmy się na drożdżaki bo tak kazał jej lekarz ginekolog. Na początku wygladalo jakby nie bylo problemów ale po jakims czasie znowu wrocily. Nastepnie mialem dwie inne partnerki i za kazdym razem bylo to samo. Podczas polrocznej przerwy w uprawianiu seksu nie wystepowaly żadne objawy po seksie w prezerwatywie także bez objawów ale po każdym seksie bez prezerwatywy jest to samo. Czy ktoś wie czym może być to spowodowane?? Zacząłem się zastanawiać czy nie jestem przypadkiem uczulony na jakąś wydzieline z kobiecej pochwy bo leczenie na grzybicę nie pomaga a z każdą kolejna partnerką mam ten sam problem.