Reklama:

błagam o pomoc - stres, ciepło - mam twarz jak spieczony rak! (7)

Forum: Twarz

gość
09-11-2017, 18:22:03

Proszę o pomoc, mam 25 lat, podczas stresu, jak siedzę w ciepłych pomieszczeniach, gdzie nie ma świeżego powietrza moja twarz wygląda okropnie, jest cała zaczerwieniona, szczególnie policzka, noc, oraz do połowy czoła, z tym nie da się żyć. każdy jak mnie zobaczy to pyta czy wczoraj piłem, a alkoholu praktycznie nie spożywam... dodam, że nie mogę używać żadnych maści, toników, mydła, kremów bo wtedy czuję jak jeszcze bardziej mi twarz "płonie". czemu tak jest?? da się to jakoś wyleczyć???????
gość
29-11-2017, 08:49:45

To jedna z częstszych reakcji na stres, sama mialam kiedyś z tym problem, z wiekiem mi to się uspokoiło, chociaż jak idę na jakieś wazne spotkanie to zwsze biorę nervomix control zeby się tak nie spinac i żeby tez to zaczerwienienie nie wychodzio
Początkująca
11-12-2017, 08:44:23

W takiej sytuacji chyba lepiej wybrać się do jakiegoś dermatologa, bo ciężko samemu się leczyć, a twarz jest bardzo ważna. Z doświadczenia wiem, ze lepiej nie czekać z takimi problemami, bo może być w końcu za późno. Może potrzebujesz nowej diety albo jakiś dobrych kosmetyków.
gość
15-12-2017, 11:30:15

Może potrzebujesz kosmetyków specjalistycznych? Ja miałam kiedyś twarz cały czas czerwoną jak pozbywałam się trądziku. Robiłam peelingi, chodziłam do kosmetyczki, używałam kremów Nanili, skóra była zaczerwieniona, ale po kilku miesiącach przeszło. Oczywiście w tym czasie używałam podkładu mineralnego, żeby nie zanieczyścić jeszcze bardziej skóry.
gość
02-01-2018, 09:19:20

Gdzie je kupiłaś? Nie znam tej marki.
gość
29-01-2018, 10:08:29

Te kosmetyki zamawiam przez internet. Zawsze zamawiałam z tej strony: nanili.pl/przeznaczenie/pielegnacja-domowa. To dość nowa marka na rynku, więc nie ma ich i w sumie nie wiem czy będą w drogeriach. Jednak zamówienie składa się na stronie tak łatwo, że dla mnie to nie ma znaczenia skąd zamawiam :)
gość
21-08-2018, 10:44:09

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: