Reklama:

białe linie na twarzy (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
04-05-2008, 18:49:00

Witam,

jakiś czas temu pojawiły mi się na skórze twarzy dwie białe, równoległe linie po obu stronach nosa. Każda zaczyna się w niewielkiej odległości od spojówki i kończy w pewnej odległości od kącików ust.

Proszę o opinie na temat tej dolegliwości (?). Czy oznacza to brak witamin lub jakąś chorobę?
Pozdrawiam.
gość
04-05-2008, 20:35:00

Bardzo proszę o opinie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Białe swędzące krostki na ciele w okresie marzec-sierpień
Dzień dobry, W tym roku jak i w zeszłym dostałam pod koniec marca wysypkę która swędzi, jest BIAŁA. Białe kropki .. jak kaszka, robi się czerwona pod wpływem gorąca i nasila w różnych porach dnia. ( nie jest to uczulenie podobnie - zwrotna informacja od 3 dermatologów) Ręce mi opadają… nikt nie wie co to jest… nikt nie widzi problemu. A problem pojawił sie rok temu o tej samej porze. Czy macie coś podobnego? Czy ktoś z lekarz spotkał się z takim czymś?
gość
Wysypka
Czy wie ktoś co to jest i jak się tego pozbyć? I czy da radę obejść się bez dermatologa
gość
Ślad po zamykaniu naczynek
Dzień dobry. 6 tygodni temu miałam zamykane naczynka nogach. W jednym miejscu zrobila się taka zmiana, czy to normalne, czy jest szansa że zejdzie ? Czy mogłabym to czymś smarować?
gość
Zapalenie okoloustne
Mam zapalenie okołoustne, byłam u lekarza dostałam antykiotyk i dwie macie do smarowania rozex i skinoren. Staram się ograniczyć kosmetyki krotych używam do pielęgnacji twarzy ale z uwagi na twarda wodę w domu i wrażliwa skórę twarz muszę umyc jakimś kosmetykiem i nałożyć krem inaczej cała twarz jest zaczerwieniona i piecze. Co będzie najlepszym wyborem przy tym zapaleniu? Czy zwykła drogeryjna pianka do mycia nie zaszkodzi? Skóra jest aktualnie w stanie tragicznym, piecze i strasznie swędzi, na razie żadnej poprawy po tych maściach. Proszę o polecenie delikatnych produktów do pielęgnacji tak żeby nie zaszkodzic
Reklama: