witam serdecznie wszystkich forumowiczów jestem tutaj nowy pisze ponieważ nie wiem co mam już zrobić a po wczorajszej wizycie u dermatologa poprostu się załamałem ale od początku , mam 26 lat od ładnych paru lat borykam się z wypryskami na na ciele zwłaszcza twarz, mniej plecy chodzi o to że nie mogę tego zwalczyć jakieś 2 lata temu chodziłem do dermatologa przechodziłem przez kuracje antybiotykową przez około 2 miesiące , nie powiem bo pomogło szczęśliwy myślałem że zwalczyłem te straszne wypryski na mojej twarzy które naprawdę są okropne niestety po jakimś pół roku wszystko zaczeło się od nowa , wypryski na ciele i na twarzy znowu zaczeły się pojawiać można powiedzieć że troszkę to zbagatelizowałem ponieważ pieniażki jakie wydałem na antybiotyki , były nie małe , więc postanowilem sprobowac podleczyc sie sam lekami bez recepty niestety one nie pomogły , wczoraj udałem się znowu do tego samego dermatologa , lekarz oglądnął moją twarz wypisał receptę i kazał przyjść na kontrol po wyczerpaniu leków z lekarza strony ani be ani me jak zapytalem sie czu da sie to zwaczyc , czy moze jakas diety , co moge jesc a czego nie moge probowalem cos zagadac , lekarz stwierdzil ze bedzie wiecej wiedzial po wybranu lekow i przeprowadzeniu znowu kuracji , wiec poszedlem do apteki w sumie do trzech ponieważ nie uwierzyłem jak dowiedziałem się ile kosztuje cała recepta i moja poczatkowa kuracja prawie 200 zl , bardzo proszę was o pomoc co robić , jakie leki mozna brac , czy moze jakas dieta , moge dodac ze nie pale od 6 miesiecu , z alkoholu pije piwo 2-3 na tydzien , jesli jest taka potrzeba moge wyslac zdiecie jak wygladam obecnie jesli to cos pomoze bardzo proszę o pomoc z gory dziekuje i pozdrawiam do tematu dodaje zdiecie recepty[url href=http://www.forumdermatologiczne.pl/galeria/nazar1986/albumy title="Przejdź do galerii użytkownika"][NOFILE][NOFILE][NOFILE]