Reklama:

a co z przebarwieniami na skorze...? (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
25-06-2007, 22:55:00

witam!mialam spore problemy z tradzikiem i bralam juz sporo antybiotykow na syfki, teraz zdecydowalam sie na *** biore go dopiero 1 miesiac i jest jako taka poprawa ale wszystko widac po 2 miesiach kuracji tak bynajmniej slyszalam, jestem zawziela klientka slońca i czasami solarium,niestety dostalam niedawno przebarwien na skorze,co mam z nimi zrobic??moze mozecie mi pomoc?a jak jest u was w okresie letnim??czy sie nie opalacie wogole?objawy podczas brania *** jakie mam to popekane usta, ktore smaruje mascia witaminowa, i zluszczajacy sie naskorek na twarzy.Czy te przebarwienia znikna????Prosze o wasze zdanie na ten temat.Pozdrawiam serdecznie.Gosc z Mrągowa.
gość
19-11-2007, 21:53:00

No coz, sama nie wiem co gorsze, tradzik, czy przebarwienia. Mam i jedno i drugie. Z przebarwieniami walcze od 3 lat. Dwa razy do roku zluszczanie, w lecie i nie tylko filtr 50+, wrecz strach przed promieniami slonecznymi. I co? I nic. Plamy ciemnieja, a pozostala czesc twarzy pozostaje biala. Przebarwien nabawilam sie od tabletek antykoncepcyjnych. Prawdopodobnie watroba, a slonce zrobilo juz swoje...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: