Witam mam 20 lat, od stycznia stosuje ***. ropniaki juz nie wyskakuja jedynie 2 na tydzien ale juz sa bardzo male zostalo mi niestety duzo czerwonych plamek pod skora i nie wiem jak sie ich pozbyc.... jednak nie to najbardziej dreczy moje mysli, mianowicie od kiedy zwiekszylem dawke (nie zamierzam rezygnowac z powodu desperacji) moj naskorek wokol ust (jest tego dosc duzo) luszczy sie co 20 minut nawet gdy smaruje to kremem atopra dermaceutica. to jedyny srodek zabezpieczajacy jaki posiadam, oprocz tego moja skora gdy ja umyje tylko woda nastepnie naloze krem jest podrazniona piecze i robi sie cala czerwona wygladam wtedy wrecz komicznie... moje pytanie to
jakie kosmetyki powinienem uzywac do pielegnacji oczyszczania i zabezpieczenia wykupie nawet pol apteki i bede smarowal sie 10 razy dziennie kremami i wszelakimi wymyslonymi srodkami.... przyda sie cos do oczyszczenia nawilzenia i cos zeby ten naskorek wytrzymal 12 godzin nie luszczac sie....
jezeli jest tu lekarz dermatolog to prosze o odpowiedz a najlepiej liste jakie kosmetyki kupic do kuracji *** i jak ich uzywac bardzo mi zalezy na tym bo mam z tym problem juz ponad 5 miesiacy i niesamowicie utrudnia mi to zycie...
nie wiem jaka mam skore chyba mieszana bo po umyciu woda naciaga sie , piecze, jest sucha i czerwona wczesniej przed kuracja *** mialem tlusta skore