Reklama:

*** a ciaza (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
06-12-2007, 21:45:00

Jak postepuje się w sytuacji,gdy pacjentka bioraca *** zachodzi w ciążę,w trakcie kuracji?
gość
07-12-2007, 17:56:00

ogólnie płod jest zagrożony i dziecko może urodzic sie chore

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Guzki na mosznie
Witam od dawna mam coś takiego na mosznie co to może być Na zdjęciu naciągnąłem skórę żeby było bardziej widoczne
Co to mogłoby być?
Witam, od dłuższego czasu pojawiają mi się czerwono brązowe plamki/kropki, które zlewają się w plamy, jednak w ciągu ostatniego roku zauważyłem zwiększone tempo pojawiania się ich. Są one głównie w okolicach stóp, kostek, ale i też piszczeli. Nie swędzą ani nic, a jedyną dolegliwością jest aspekt wizualny.
gość
Plamka na piersi
Kilka tygodni temu zauważyłam na swojej piersi plamkę. Pomyślałam, że zniknie i jakoś nie zwracałam na nią uwagi, aż do dzisiaj. Ona nadal jest, nie zmienił się jej kształt ani kolor wygląda dokładnie tak samo jak te kilka tygodni temu. Co to może być?
gość
Sucha, swędząca, pękająca skóra
Witam, od długiego czasu zmagam się z suchą skóra, nie tylko na dłoniach ale i również na ustach, nogach. Ostatnio z moimi dłońmi jest tragicznie, używam różnych kremów, cetaphil, polecanych z apteki na azs itp a dalej nic, rękawiczki również noszę. Pęka mi skóra do krwi, mam 18 lat a moje dłonie wyglądają gorzej od mojej babci.... Nie mogę zgiąć nawet dłoni w pięść bo zaraz skóra zaczyna pękać. Piecze, boli, swędzi już nie wiem co robić :( może tutaj ktoś pomoże, wizyta u dermatologa dopiero za jakiś czas.... Z góry dziękuję
Reklama:
Reklama:
Reklama: