Reklama:

*** 5 mg (2)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
05-05-2011, 17:08:49

Witam wszystkich forumowiczów. Mam 31 lat i problemy z cerą od 17 roku życia. Brałem przez ten czas różne leki, antybiotyki, tetracykline itp. Smarowałem buźkę różnymi najdroższymi kremami. I skutek był zawsze ten sam. Podrażniona cera i trądzik. Trafiłem do dobrego dermatologa który przepisał mi *** 5 mg. Jestem po tygodniu leczenia i żadnych efektów ubocznych. Wręcz przeciwnie wszystkie syfki znikły, cera się uspokoiła i z dnia na dzień wygląda coraz lepiej. Nic nie wysycha, oczy nie szczypią a efekty rewelacyjne. W moim przypadku cera wygląda jakbym brał jakąś multiwitaminę. Dodam że w końcu zacząłem jeść duże ilości czekolady i słodyczy. Byłem idiotą że nie zdecydowałem się wcześniej. BRAĆ !!!

Ps. Mi pomogło, ale są różne rodzaje niedoskonałości buźki, i zapewne lek nie działa tak samo na wszystkich.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i życzę szybkiego powrotu do realnego świata:)
gość
25-10-2011, 18:01:36

jest 25.10.2011 - miesiąc temu odstawiłem lek. Brałem ok pół roku. Moje problemy znikneły jednym słowem jest ***. Nie dbałem o diete piłem wódę na wakacjach i tyle. Skutków ubocznych brak, no może poza jednym że przytyłem ok 6 kg. Nowe życie:) Polecam naprawde warto !!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: