Reklama:

***, czy ktos stosowal ten proparat? (9943)

Forum: Dermatologia - grupa dla rodziny i pacjenta

gość
23-03-2008, 14:11:00

Hej a ja mam pytanko czy to co już nam się wyleczyło podczas kuracji, łykania izo to juz " nasze" ?? bo mi sie wydaje ze nawet jak się nie weźmie 120 mg tylko np 100 to i tak juz jest podleczone lub wyleczone i co się udało wyleczyć to juz jest wyleczone co wy na to ???
gość
23-03-2008, 17:11:00

mam pytanie czy pożna podczas stosowania *** pić alkohol bo wiecie jak to jest imprezy i te sprawy prosze o szybką odp z góry dzięki
gość
23-03-2008, 17:39:00

23-03-2008 o 14:33, gość :
Do Agi

Hehe, no moj facet poznal mnie przed kuracja, kiedy moja twarz byla w okropnym stanie...i jakos mu to nie przeszkadzalo. a zaznaczam, ze on jest przystojny i ma powodzenie...

jezeli ktos mialby byc ze mna tylko dla mojego wygladu, a nie na dobre i na zle, to nie chcialabym byc z taka osoba..jakby sie przestraszyla moich pryszczy, to nawet lepiej dla mnie :P

ja tylko wyrazilam swoje zdanie, ze nie jestem za powtarzaniem kuracji, ale trzymam kciuki za tych, ktorzy sie podejmuja tego, sporo ludzi na swiecie mialo wiecej niz 1 kuracje i dopiero druga zakonczona byla sukcesem, tak wiec powodzenia...

no a ja tylko podaje tutaj info ludzi, ktorzy przeszli WSZYSTKIE mozliwe sposoby walki z syfami, od antybiotykow i masci po ***, a i tak syfy wracaly, dopiero odpowiednia dieta z suplementami wyleczyla ich raz na zawsze..np. czytalam o kolesiu, co przeszedl w swoim zyciu 3 kuracje roa , a i tak tradzik wrocil..okazalo sie, ze jest uczulony na laktoze i nie moze w ogole spozywac nabialu..przestal jesc nabial i syfy zeszly..ale co dziala na jednego, nie zawsze dziala na drugiego, niestety..

dziele sie na tym forum znalezionymi newsami, a noz mialoby to komus pomoc...

pozdrawiam cieplo i wesolego jajka zycze i smacznych swiat: )
LEELOO

jasna sprawa, LEELOO jakas kretynak bedzie pisac, czy facet wytrzyma z naszymi syfami czy nie, jak kocha to nie robi mu to roznicy i tyle, a bedzie wspierac w nasazym dazeniu do celu. Ja mam tak samo z facetem, przystojny, madry i ma powodzenie a tu oswiadczyl sie takiej mi, dosc atrakcyjnej dziewczynie z problemami skornymi...

apropos suplementow, ostatnio czytalam o suplemencie diety zawierajacej SELEN, chyba kupie w aptece tak na sprobowanie, jakis najtanszy za 15zl. Mozna brac przy IZO.
Pozdrawiam, nie przejmuj sie ta madra Aga, bo widac ze ma 15lat.

hania.
gość
23-03-2008, 18:10:00

co do % to ja pije 3 piwka co tydzien w weekend i nic kompletnie sie nie dzieje poza saharą w gardle, musisz zobaczyc jak to jest u ciebie(wodke w duzych ilosciach stanowczo odradzam) A odnosnie stanu poalkoholowym to mam wrazenie ze mam wrecz mocniejsza glowe niz przed kuracja a powinno byc na odwrot xD
gość
23-03-2008, 18:31:00

Ja jestem jednym z tych ktorym "to" powrocilo ale na wlasne zyczenie bo wyleczylem twarz ale przyjelem wtedy ok 40 mg na kjilogram masy wlasnej
A tradzik mi wrocil w tej samej formie po polowie roku. Z tym ze teraz juz nie idzie z tym leczeniem tak latwo wiec zycze wytrwalosci
rowniez sobie
tomson
gość
23-03-2008, 18:59:00

23-03-2008 o 19:10, gość :
co do % to ja pije 3 piwka co tydzien w weekend i nic kompletnie sie nie dzieje poza saharą w gardle, musisz zobaczyc jak to jest u ciebie(wodke w duzych ilosciach stanowczo odradzam) A odnosnie stanu poalkoholowym to mam wrazenie ze mam wrecz mocniejsza glowe niz przed kuracja a powinno byc na odwrot xD

to tak jak ja :D pije i sie upić nie moge bo mi sie głowa mocniejsza zrobiła:D
gość
23-03-2008, 19:27:00

a nie macie wysypu po alkoholu?????
gość
23-03-2008, 20:16:00

teraz niee a kiedfyś jak nie brała izo to zawsze mi sie pojawiały krosty ;/ ale teraz spoko nawet nie mam duzego kaca i niezle sie czuje i tak nie szaleje z % bo wiem ze wogole nie powinnam pic.
gość
23-03-2008, 20:50:00

no dokladnie jak nie bralem izo to zawsze po % cos nowego sie pojawilo a teraz nic, tylko kolejnego dnia troche twarz zaczerwieniona ale to mija. Nie chce nikogo namawiac do picia ale raz na tydzien albo nawet na 2 tygodnie mozna sie napic bo przeciez pol roku bez % byloby czyms strasznym xD
gość
23-03-2008, 21:58:00

no masz racje hehe też mam zawsze troche twarz czerwoną ale chwila i jej nie ma :D

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zaczerwienienie na nodze niemowlaka
Od ponad miesiąca niemowlak ma widoczne na zdjęciu zaczerwienienie. Smarowane dwa razy dziennie Mustela Stelatopia intense i kilka razy dziennie LA ROCHE-POSAY LIPIKAR AP+M. Widoczna jest lekka poprawa (mniejsze zaczerwienie), ale niestety dziecko cały czas drapie drugą stopą. Co to może być? Jak to wyleczyć?
gość
Pieprzyk o dziwnym kształcie
Kilka tygodni temu pojawił mi się dziwny pieprzyk. Jest malutki, ma lekko ponad 1 mm ale przez ten tydzień się zmienił. Na poczatku myslalam, ze to kleszcz, jest lekko wystający i wygląda jak robaczek/gwiazdką. Dzisiaj ma więcej tych jakby "odnóg" wkoło, w środku jest jaśniejszy niż po krawędzi, nie swędzi, nie boli. Mam umówioną wizytę u dermatologa za ponad miesiąc, to jest wizyta na cito, w moim mieście nie ma dużo dermatologów na nfz, więc długo się czeka stresuje się że lekarz to zbagatelizuje, miał ktoś podobne doświadczenia? Wiecie co to może być? Boję się, że to czerniak a lekarz zleci tylko obserwację.
gość
Plamy na ciele u dziecka
Witam, co to mogą być za plamy? Dziecka nie ugryzł żaden owad, plamy nie swędzą.
gość
Co to może być ?
Wyskoczył mi pryszcz i bardzo mnie bolał wycisnelam i zostało mi to
Reklama: